Schoolbordverf is de leukste verf voor een kinderkamer

Schoolbordverf is de leukste verf voor een kinderkamer

Wie kent het niet: het schoolbord waar je jaren lang tegenaan hebt gekeken op de basisschool en middelbare school. Nostalgie op en top!

Schoolbordverf

Met schoolbordverf kan je gemakkelijk een kinderkamer omtoveren tot een waar speelparadijs. Bovendien is schoolbordverf gemakkelijk aan te brengen en dekt het als een speer (want het is zwart) dus is je dochter haar roze muur zat? Dan ben je met schoolbordverf snel klaar.

Deze tien favorieten zullen ze ongetwijfeld flink wat inspiratie opleveren. Dit zijn stuk voor stuk kinderkamers, maar je kunt schoolbordverf ook heel goed in de keuken gebruiken om daar lieve berichten aan elkaar achter te laten, een weekplanning bij te houden of om een boodschappenlijstje te maken.

Krijtverf

Let op, krijtverf is niet hetzelfde als schoolbordverf. Krijtverf heeft een hoger krijtgehalte waardoor het resultaat een krijtachtige look krijgt. Ga je met een krijtje op krijtverf tekenen? Dan is het maar hopen dat je de muur weer netjes krijgt.

Verder nog iets? Nou, eigenlijk wel! Schoolbordverf is er tegenwoordig niet alleen maar in zwart. Het past daarom écht in elk interieur.

Planeten op een muur met schoolbordverf
Schoolbordverf maakt deze boekenplank super strak
Een leuke kinderhoek met schoolbordverf
Combineer zwarte schoolbordverf met witte details
Lekker schrijven op het schoolbord
Tekenen op de muur met schoolbordverf
Een gezellige opberghoek
Oneindig tekenen op de schoolbordmuur